Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, katera se je končala z materialno škodo in en primer povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih pet kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in požar na osebnem avtomobilu.

S področja kriminalitete so petrovski policisti obravnavali tatvino moške denarnice. V Moravskih Toplicah je neznanec odtujil dve cestni kolesi. Na bencinskem servisu v Pincah je neznani voznik natočil gorivo in odpeljal ne da bi plačal. Ljutomerski policisti so obravnavali kaznivo dejanje povzročitev lahke telesne poškodbe, soboški pa grožnjo.

Ob 22.53 uri smo bili obveščeni o požaru na osebnem avtomobilu, kateri je bil parkiran na dvorišču stanovanjske hiše v Mali Nedelji. Ogled bodo policisti opravili danes dopoldan, ko bosta ugotovljen vzrok požara in višina škode.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. V Lendavi je bil pridržan kršitelj, kateri se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti.

Danes je prvi šolski dan. Voznike opozarjamo da vozijo previdno in strpno predvsem v bližini šol, vrtcev ter krajev, kjer se otroci največ zadržujejo.

Tudi radarji bodo danes čez dan v bližini šol.