Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in dve kršitvi javnega reda.

S področja kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali tatvino ženskega kolesa, lendavski pa goljufijo.

V noči na 27.8.2019 je neznani storilec v Bakovcih vlomil v prostore podjetja in odtujil okrog 20 kompletov rabljenih pnevmatik (okoli 80 pnevmatik), nameščenih na aluminijastih platiščih. Nastalo je za okrog 20.000 evrov škode.

Na banki v Murski Soboti je bil odkrit ponarejen bankovec za 50 EUR.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Včeraj sta bila na Razkrižju prijeta dva tujca, državljan Maroka in Alžirije, ki sta nezakonito vstopila v našo državo. Po končanih postopkih bosta tujca predana Hrvaškim varnostnim organom.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen štirikolesnik. Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.