Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in štiri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan vlom v poslovne prostore. Odneseni so bili štirje varilni aparati v skupni vrednosti 20.000 EUR. V trgovini v Murski Soboti je neznani storilec iz nakupovalnega vozička ukradel žensko torbico z denarjem osebnimi dokumenti in bančnimi karticami. Obravnavani sta bili še dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Gornji Petrovci.