Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in šest primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj in pet kršitev javnega reda.

S področja kriminalitete so bile obravnavane tri tatvine nafte iz parkiranih tovornih vozil. V Rakičanu je bila obravnavana tatvina denarja. Na banki v Murski Soboti je bil odkrit ponarejen bankovec za 20 EUR. V Veržeju je neznanec poškodoval igrala na otroškem igrišču in prometni znak. Pozivamo vse, ki bi imeli v zvezi tega kakršnekoli informacije, da o tem obvestite Policijsko postajo Ljutomer ali na tel. št. 113.

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.