Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih treh je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in požar.

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini goriva na bencinskih servisih. V Murski Soboti sta bili obravnavani dve tatvini izdelkov v trgovini. V Grabonošu neznanec poizkušal ukrasti gorivo iz parkiranega tovornega vozila. V Vadarcih obravnavan moški zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Zoper osumljenega odrejeno pridržanje do privedbe k preiskovalnemu sodniku.

Okrog 03.30 ure je prišlo do požara na lesenem nadstrešku ob stanovanjski hiši v Selo. Vzrok požara bo ugotovljen po opravljenem ogledu.

Javni red je bil kršen 4-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.


Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota.