Preteklih 24

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč v katerih so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Obravnavali smo štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Okrog 13.00 ure je v krožnem križišču na Trgu zmage v Murski Soboti prišlo do trčenja med kolesarko in voznikom osebnega avtomobila, ki je odpeljal s kraja. Kolesarka se je pri padcu lahko telesno poškodovala. Voznika osebnega avtomobila, neznane znamke, rdeče barve, ki se je pripeljal po Ulici Štefana Kovača prosimo, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče na številko 113.

Na področju kriminalitete smo obravnavali poskus vloma v poslovni prostor, tatvino denarnice, tatvino artiklov v trgovini in tatvino goriva na bencinskem servisu.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja sta bila dvema kršiteljema zasežena osebna avtomobila.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota.