Pred Nafto 1903 zanimivo, a težko srečanje

Prihajajočo soboto bo v lendavskem Športnem parku še posebej pestro. V goste pod Lendavske Gorice namreč prihaja Ptujska ekipa, ki je modro-belim v minuli sezoni do dobra premešala načrte in predvsem karte na tekmovalni razpredelnici. Srečanje se bo pričelo ob 20:30 uri.

Na svoj račun boste jutri prišli prav vsi ljubitelji dobrega nogometa, saj v Lendavo prihajajo Ptujčani, tisti, ki so lendavski Nafti 1903 minulo soboto do dobra premešali načrte. Srečanje se bo odvilo pod reflektorji, kar bo vsekakor še dodatno popestrilo celotno srečanje ter športni in navijaški naboj. Ekipi se bosta udarili ob 20:30 uri. Bo Nafta 1903 vknjižila še peto zaporedno zmago?

Ptujska Drava ima sicer nekoliko slabši izkupiček. Zadnje srečanje proti Dobu so ti izgubili z 1:2 in to na domačem terenu, zaradi česar imajo “le” tri vknjižene zmage in so, kar se lestvice tiče, s tremi točkami manj, pod Lendavčani. Če omenimo, na prvem mestu je ta trenutek ekipa Brava, ki bo prav tako prihajajočo soboto, merila moči proti ekipi Rogaške.

Ekipi nimata kaznovanih igralcev, zatorej bosta nastopili v popolnih postavah. Modro-beli so danes že opravili trening, sledi še jutrišnji trening, ki se bo odvil ob šestih popoldan. Tudi letošnjo sezono je moč pričakovati, da bosta ekipi na medsebojnih srečanjih precej enakovredna tekmeca. To je pokazala tudi lanska sezona, ko je na dveh medsebojnih srečanjih bil dosežen skorajda identičen rezultat, enkrat v prid Nafti 1903, spet drugič ptujski Dravi.

Glavni delilec pravice na sobotnem obračunu bo Mihael Antič, ob bokih pa bosta z zastavicami mahala Adis Habibović in Nejc Gornik. Delegat na srečanju bo Miroslav Mužar.