Pred lendavsko Nafto 1903 tretji krog prvenstva

Po dveh krogih 2. SNL se lahko s popolnim izkupičkom pohvali tudi lendavska Nafta 1903. Šest točk je varno shranjenih, med drugim pa so modro-beli bili uspešni tudi na prvem pokalnem srečanju, ki se je odvilo minulo sredo. Na lendavsko zelenico jutri prihaja ekipa iz Brd.
Lendavski Nafti 1903 se bo jutrišnjo soboto na domačem terenu zoperstavila ekipa iz Brd. Moštvi sta svoje moči že merila v minuli sezoni in sicer v 14. in 29. krogu prvenstva, obakrat pa so slavili Lendavčani. Na domačem terenu so slavili s 3:0, med tem, ko so na gostovanju iztržili minimalno zmago in sicer z 0:1. Kako uspešni bodo tokrat, pa bomo lahko spremljali jutri od 17.00 ure naprej.

Gostje so sicer svojo prvo točko vknjižili šele v drugem krogu prvenstva. “Vinarji” so po porazu v Rogaški Slatini remizirali z Dobom, po uvodni točki sezone pa so dobro formo potrdili tudi v prvem krogu Pokala Slovenije. Brici so v Mežici potrdili vlogo favorita, saj so domači Akumulator ugnali z 1:7, s tremi zadetki pa je blestel kapetan Saša Varga. Lahko jo rdeče-črni zagodejo tudi Nafti, ki sta ji pripadla oba obračuna minule sezone?

Glavni sodnik na jutrišnjem srečanju bo Vojko Goričan, delo prvega pomočnika pa bo opravljal Uroš Benec. Drugi pomočnik bo Urban Cotič, delegat na srečanju pa bo Sašo Norčič.