FOTO: Poslovalnica Nove ljubljanske banke v Lendavi bo korenito prenovljena

Lendavska enota Nove ljubljanske banke (NLB) bo korenito prenovljena. Banka bo odslej poslovala le v prvi etaži, zaradi česar poteka prenova dela banke, ki je več kot desetletje in pol bila zaprta. “Nov koncept poslovalnic v ospredje postavlja stranko in omogoča odprto komunikacijo med zaposlenimi in strankami,” so sporočili iz NLB.
NLB že od leta 2015 prenavlja svoje poslovalnice po državi. “S prenovo poslovalnic bomo lahko uvedli t.i. »open space« koncept, ki omogoča odprto komunikacijo z bančnim strokovnjakom, brez vmesnih pultov ali stekel. Zahtevno finančno svetovanje v prenovljenih poslovalnicah poteka v prostorih, ki omogočajo diskretnost, kar je v bančništvu izrednega pomena,” so sporočili iz NLB. Prenove pa so se, kot ste že lahko opazili, pred dobrim mesecem lotili tudi v poslovalnici v Lendavi.

“Prenova NLB Poslovalnice Lendava poteka v skladu s terminskim planom, zaključek del pa je po omenjenem planu predviden v ponedeljek, 20. maja 2019, ko naj bi poslovalnica v prenovljenih prostorih tudi pričela s poslovanjem,” so za naš spletni medij zapisali pri oddelku za korporativno komuniciranje. NLB Poslovalnica Lendava se sicer v celoti seli v pritličje, njena prenova pa sledi NLB standardom in se prilagaja potrebam sodobnega bančništva.

“Tako kot vse doslej prenovljene NLB Poslovalnice, bo tudi lendavska odeta v živahnejše barve. Tudi v Lendavi bo uveden t.i. »open space« koncept, ob tem pa bomo poslovalnico opremili tako, da se bodo stranke v njej počutile še prijetneje,” so še sporočili iz NLB. Slavnostna otvoritev prenovljene poslovalnice je predvidena v začetku junija.