Pomagajmo Sanji, ki ima redko obliko raka

Življenje je lahko velikokrat kruto in nepravično, najhuje pa je, ko to na svoji koži občutijo mladi. Žalostno zgodbo, za katero vendarle upamo, da se bo končala s srečnim koncem, preživlja tudi 19-letna Sanja Pertoci iz Sovjaka.
Sanja Pertoci iz Sovjaka, je stara 19 let in se bori s hudo ter redko obliko raka – osteosarkom. Pred štirimi leti je zdravljenje s kemoterapijo uspešno prenesla, vendar se je rak, po treh letih in pol, iznenada spet ponovil. Tokrat v še hujši obliki.

Rak drugič udaril še huje

Rak, ki ga je premagala pred leti, se je ponovno pojavil, toda tokrat na drugi strani in kar je najhuje – tokrat je bolezen še hujša. Sanji so namreč diagnosticirali hudo in redko obliko raka, imenovanega osteosarkom, ki se največkrat pojavi pri mladih med 10. in 25. letom starosti.

Da bi bilo vse še huje, je mnenje zdravnikov takšno, da pri nas ne obstaja nobena terapija, ki bi omogočala ozdravitev te bolezni. Toda Sanja in njena družina se ne nameravajo predati, tako, kot so se borili prvič, se nameravajo tudi tokrat.

Ker po mnenju zdravnikov pri nas ne obstaja nobena terapija, ki bi omogočala ozdravitev te bolezni, njena družina išče vse možnosti zdravljenja tudi v tujini.  Ker zdravljenje in nabava zdravil zanjo in njeno družino predstavljajo ogromen finančni strošek, se obračajo na nas in prosijo za kakršnokoli pomoč.

Odprli transakcijski račun

Izrecno v ta namen je za Sanjo odprt transakcijski račun, na katerega lahko nakažete sredstva za pomoč pri njenem zdravljenju. Vsem, ki želite pomagati, se Sanja ob tem iskreno zahvaljuje. 

Podatki za nakazilo
NLB: SI56 0234 1184 4948 579
Sanja Pertoci
Sovjak 18
9244 Sv. Jurij ob Ščavnici