Polfinale: Nafta 1903 jutri v pokalu proti Odrancem

Po tem, ko je modro-bela četa neporažena končala tekmovanje v tretji državni ligi -vzhod, so Radoševi varovanci sedaj vpleteni še v pokalno tekmovanje, ki jih čaka že jutri.

V Lendavskem športnem parku se bo lendavska enajsterica, ki je spomladanski del vzhodne tretje državne nogometne lige končala več kot odlično in obstala na sredini prvenstvene lestvice, jutri podala še v nadaljevanje boja za pokalno lovoriko. Na lendavsko zelenico prihajajo Odranci, ki jih je modro-bela ekipa v tekmovanju tretje državne lige v sredini aprila nadigrala s kar štirimi zadetki.

Polfinalno pokalno srečanje bo v Lendavskem športnem parku odigrano ob 17.30 uri, ob isti uri pa bosta svoje moči merili ekipi iz Turnišča in Črenšovcev v Turnišču. Finalno srečanje bo sicer odigrano v Odrancih, v okviru festivala nogometa MNZ Lendava, ki je tudi organizator pokalnega tekmovanja.

Kot glavni sodnik bo jutrišnje srečanje v Lendavi sodil Borut Hozjan, z leve in desne strani pa mu bosta pomagala Eric Herženjak in Robert Horvat ml. Spomnimo: Nafta 1903 se je na zadnje pomerila proti Dolgi vasi in srečanje dobila z 0:1.