Podjetje Teleing dobrodelno tudi letos

V podjetju Teleing d.o.o. iz Razkrižja že sedmo leto zapored, tudi ob koncu leta, nadaljujejo z dobrodelnostjo – Namesto za poslovna darila so donacijo v skupni višini 1.500 evrov namenili humanitarnima društvoma Lions klub Ptuj in Lions Klub Ljutomer ter Rdečemu križu-Območnemu združenju Ormož. Prejemniki bodo donacije v celoti namenili za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin.

V letu 2016 so še bolj intenzivno nadaljevali gradnjo širokopasovnih optičnih omrežij na področju vseh 15. občin Spodnjega Podravja in Pomurja, kjer ponujajo svoje storitve. Nova sodobna širokopasovna optična omrežja gradijo že vse od leta 2007 za vse njihove naročnike na omrežjih kabelske televizije ali tiste, ki bodo to šele postali. Njihov cilj, da do leta 2020 vsa obstoječa bakrena omrežja kabelske televizije, kjer ponujajo svoje storitve nadomestijo z novim optičnim omrežjem, uspešno izpolnjujejo, saj so samo v letu 2016 zgradili več kot 100 km novih optičnih omrežij. Z gradnjo bodo nadaljevali tudi v prihodnje in vse obstoječe naročnike, ki so enkrat že plačali priklop na omrežje kabelske televizije brezplačno priključili na novo optično omrežje.

Ob koncu poslovno uspešnega leta je, tako kot je to pri njih že običajno, direktor Teleing d.o.o. Janez Smolkovič predal donacijo v skupni višini 1.500 evrov predstavnikoma humanitarnih društev Lions klub Ljutomer, Berdi Žunič in Lions Klub Ptuj, Branku Brumen ter predsednici območnega združenja Rdečega križa Ormož, Milena Zorčič. Prejemniki donacij so se zahvalili za prejeto donacijo in povedali, da bodo donacije v celoti porabljene za pomoč otrokom iz socialno ogroženih družin.