Pince: Policisti odkrili ukradeno vozilo višjega cenovnega razreda

Pomurski policisti, natančneje policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so minulo nedeljo bili pri svojem delu zelo uspešni, saj so odkrili leta 2015 v Italiji ukradeno vozilo.
Da se po pomurski avtocesti predvsem zaradi bližine državnih meja prevaža marsikaj, ni potrebno posebej razlagati, saj se praktično skoraj vsak teden najde kakšen tuji državljan, ki vozi kaj nedovoljenega, ali ukradenega. Tudi tokrat ni bilo nič drugače, saj so pomurski policisti, natančneje policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota v Pincah kontrolirali voznika, ki je kar na namenski prikolici prevažal ukradeno osebno vozilo.

“Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so v nedeljo, med kontrolo cestnega prometa na parkirnem prostoru bencinskega servisa Pince zaustavili in kontrolirali tovorno vozilo Fiat Iveco, italijanskih registrskih številk. Pri podrobnejši kontroli vozila je bilo ugotovljeno, da ima 41-letni državljan Romunije na vozilu pod cerado naložen osebni avtomobil Mercedes Daimler Chrysler SLK 200. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je bil avtomobil leta 2015 ukraden v Italiji. Vozilo je bilo zaseženo, osumljenemu je bila odvzeta prostost in bo zoper njega podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Prikrivanja po 217.členu KZ-1,” so sporočili iz PU Murska Sobota.