Parfumirali se ne bodo!

Včeraj, malo po 12. uri so bili policisti obveščeni, da sta trgovino na Slovenski ulici v Murski Soboti obiskala dva sumljiva moška, ki sta pred časom tam kradla parfume.
Policisti so osebni avtomobil, slovenskih registrskih oznak, v katerem sta se nahaja moška zaustavili na območju Murske Sobote. V vozilu je bilo najdeno večje število parfumov, kateri so bili zaseženi. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da so bili parfumi istega dne odtujeni v trgovini na Lendavski ulici, v vrednosti okrog 620 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

Malo po 15. uri pa so prejeli prijavo tatvine parfumov v trgovini na Kroški ulici. S hitro in takojšnjo intervencijo so policisti kmalu izsledili dva storilca, državljana Hrvaške in Slovenije. Odtujeni predmeti, v vrednosti 70 evrov so bili zaseženi. Zoper osumljena sledi kazenska ovadba na ODT.

Tatvina orodja

Neznani storilec je v času od 25.4.2020 do včeraj iz vikenda v Kančevcih odtujil dve motorni žari znamke Stihl, rotacijsko kosilnico znamke Husqvarna in kosilnico na nitko znamke Stihl. Nastalo je za okrog 1.200 evrov škode.