Otroci iz družin z manj priložnostmi v Termah Lendava

V Termah Lendava je bilo včeraj še posebej živahno, saj je v bazenih vodne norčije uganjalo 42 otrok iz družin z manj priložnostmi iz Prekmurja. Enodnevno kopanje jim v sklopu dejavnosti na področju družbene odgovornosti omogočajo Terme Lendava v sodelovanju z Društvom prijateljev mladine iz Murske Sobote.
Z vodnimi in obvodnimi igrami jih je zabavala maskota Vitez Miha, pogostili pa so jih tudi s kosilom. Družba Sava Turizem d.d., pod okrilje katere sodijo Terme Lendava, je to poletje vodna doživetja omogočila še sto otrokom iz družin iz manj priložnostmi, ki so se v mesecu juliju kopali v Termah Ptuj in Termah 3000 – Moravske Toplice.

K dobrodelnim aktivnostim družbi Sava Turizem d. d. pomagajo tudi zvesti gostje, člani programa zvestobe Ambasador, ki v sklopu akcije “Dobrodelni Ambasador” v dober namen do konca avgusta podarjajo kapljice, ki so jih zbrali z bivanjem in koriščenjem storitev Sava Hotels & Resorts.

Zbrane kapljice bodo ob zaključku akcije pretvorjene v brezplačne nočitve in podarjene Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste Polje z namenom, da ta omogoči počitnice v termah Sava Hotels & Resorts vsaj 10 družinam, ki si jih ne morejo privoščiti.