Osrednje soočenje županskih kandidatov v občini Lendava bo 11. novembra ob 18.00 uri

Ker na spletnem portalu Lendavainfo.com dajemo enako mero priložnosti prav vsem županskim kandidatom in listam da se predstavijo, bomo tokrat največjo priložnost vsem skupaj dali 11. novembra v Gledališki in koncertni dvorani v Lendavi, v kateri bo organizirano osrednje soočenje županskih kandidatov ki kandidirajo na območju občine Lendava.
Nihče ne more reči, da se ga lokalna politika ne tiče. Niti, da je ne razume. In nihče ne more zagovarjati stališča, da je upravljanje z občinami nepomembno, ali da njegov glas ne šteje. Prihodnost svoje občine lahko zgradimo le občani, na voljo pa imamo veliko vzvodov. En izmed teh so tudi prihajajoče lokalne volitve, od katerih sleherni, verjamemo, pričakuje le najboljše.

Da bi se občani lahko kar najlažje odločili in svoj glas res zaupali tistemu, za katerega menijo da si ga zasluži, bomo v nedeljo, 11. novembra 2018 ob 18.00 uri organizirali osrednje predvolilno soočenje županskih kandidatov na območju občine Lendava. Prihajajoči ponedeljek bodo znane dodatne podrobnosti dogodka, ki jih bomo seveda tudi obelodanili.

Ne pozabite! 11.11.2018 ob 18.00 uri!