Odranci: Tudi tamkajšnja nogometna ekipa začenja priprave

Tokratni zimski odmor bo za tretjeligaško druščino nekoliko krajši, kot smo jih bili vajeni preteklih let. Nadaljevanje prvenstva v 3. državni ligi -vzhod se bo namreč, če bo seveda vreme dopuščalo, pričelo sedem dni prej kot je to bilo v lanski sezoni.
V Odrancih sprememb, kar se tiče trenerskega kadra, ne bo. Feri Cifer ostaja tamkajšnji strateg, ki bo ekipo v nadaljevanju prvenstva seveda skušal obdržati na samem vrhu prvenstvene tabele. Spomladanska uvertura v nadaljevanje nogometnega plesa bo srečanje oz. bolje rečeno derbi z najtesnejšim zasledovalcem, ekipo iz Grada, ki ima zgolj dve točki manj. Tekma bo na sporedu 10. marca na igrišču Pod gradom.

“Rezultati in končna uvrstitev po jesenskem delu sta namreč povsem dovolj velika razloga, da se sodelovanje nadaljuje. Tudi spomladi bo Francu pri delu pomagal njegov pomočnik Roman Gostan,” sporočajo iz Odrancev. Članska ekipa bo s pripravami pričela konec januarja, natančneje, v ponedeljek 28.1. Priprave bodo v celoti opravljene na domači zelenici z izjemo prijateljskih srečanj v gosteh.

“Mozaik članske ekipe bo spomladi vendarle nekoliko drugačen. Klub sta namreč predvsem z željo po večji minutaži zapustila Jure Lukač in Kevin Car, oba bosta kariero nadaljevala v dresu ŠNK Bakovcev. Sta pa zato v ekipi že dva nova obraza. Anej Meznarič prihaja iz avstrijskega SV Feldbacha, Blaž Lebar pa iz Turnišča. Prvi igra na levem bočnem položaju, drugi na poziciji t.i. “vingerja”. Igralski mozaik bi se do konca prestopnega roka utegnil še malce spremeniti, čeprav drastičnih sprememb ni za pričakovati,” še sporočajo iz Odrancev.