Obratovalni čas razglednega stolpa Vinarium bo spremenjen

Občinski svet je na svoji minuli 11. redni seji soglašal s predlogom upravljavca razglednega stolpa Vinarium, Turistično zvezo Lendava vabi, da se na podlagi večletnih izkušenj in spremljanja obiska turistov, spremeni obratovalni časa razglednega stolpa.
Pri Turistični zvezi Lendava vabi so občinskemu svetu občine Lendava predlagali spremembo obratovalnega časa razglednega stolpa Vinarium. Sprememba bo izvedena na podlagi “dolgoletnih izkušenj in spremljanja statistike gibanja turistov v določenih časovnih obdobjih. na podlagi statističnih podatkov smo prišli do ugotovitev, da bi predlagani predlog pripomogel k boljši obiskanosti razglednega stolpa Vinarium,” so pojasnili pri Turistični zvezi Lendava vabi ter dodali, da se “približuje novo poslovno leto, s čimer je potrebno podatke odpiralnega časa ažurirati in objaviti v najkrajšem možnem času,” so še dejali v obvestilu občinskemu svetu.

Razgledni stolp od začetka mrca do konca oktobra odprt tudi ob ponedeljkih, če tudi bo ta praznični

“V letu 2019 smo ugotovili, da je odprtje stolpa v poletnih mesecih po 20.00 uri zvečer v pomladnih mesecih pa po 19.00 uri zvečer nesmiselno, saj po omenjenih urah skorajda ni obiskanosti, med mesecema marcem in oktobrom pa bi morali obratovati tudi ob ponedeljkih, za razliko od leta 2019, saj je obiskanost takrat še kar dobra,” so zapisali pri Turistični zvezi Lendava vabi. Nov obratovalni čas: Maj, junij, julij avgust vsak dan od 9.00 – 20.00 ure, april, september vsak dan od 10.00 do 19.00 ure, marec, oktober vsak dan od 10.00 do 18.00 ure, november, december, januar, februar 10.00 do 17.00 ure (razen ob ponedeljkih).