Občinski svetnik Ivan Koncut znova z vprašanji nad župana Balažeka, na katera ni dobil odgovorov

Včeraj je na naš elektronski poštni naslov prispelo pisanje občinskega svetnika Ivana Koncuta. Gre za vprašanja županu Balažku, na katera, kot piše, ni prejel odgovora. Med drugim je dodal še, da bodo ta enaka vprašanja postavljena na zasedanju občinskega sveta, ki bo danes ob 12.00 uri.

 • Lendava prebudi se

  Čestitam Koncut, vsaj nekdo, ki za svojo sejnino nekaj napravi. Kje so drugi svetniki, kaj delajo, banda lenuharska. A vas ni sram oditi na občino in dvigniti skoraj 300 evrov za segrevanje stolcev. Trebalo bi vas nagnati z županom in migranti vred!
  Vaša vprašanja in argumenti so absolutno na mestu. Naše mesto in občina hirata, Balažek je s svojo aroganco in diktaturo uspel vse zamrzniti, pa še migrante nam je naprtil na leđa.

 • občan

  Če bi Koncut svojo negativno energijo in negodovanje spremenil v konstruktivno reševanje problemov bi bilo veliko bolje, kot bluziti in kritizirati vse povprek, tako da se svetniki več ukvarjajo z njim kakor z pravimi problemi.

 • Kerozin

  Učiteljčič malo nagaja 🙂

 • volej

  Ni to ta Svetnik ko je na volitvah htel graditi hotele, uvesti graščanske igre? jaz sem za to idejo

 • Tadej

  JAVNO VPRAŠANJE ZA KONCUTA

  Postavili ste vprašanja v zvezi z odvetniškimi storitvami, na to ste dobili odgovor, ki je več ali manj jasen. Ne razumem iz koga se želite delati norca tukaj? Iz nas občanov, ki moramo podrobno razvozlavati namero vaših vprašanj?

  Hkrati vas sprašujem tudi, kaj bomo s tem občani pridobili?
  Čeprav volitev že dolgo ni, na vas še zmeraj gledam kot kandidata, ki je bil en izmed favoritov. Zato me razočarate, saj upam, da boste končno vi občinski svetniki predlagali neke konkretne rešitve za mesto Lendava. Dajmo na stran župana, posvetimo se vam.

  Če ste vi tista druga možnost, zakaj v bistvu provocirate na sejah za katere ste, če dobro vem vi vsi svetniki plačani? Plačani ste iz našega denarja DA NEKAJ NAPRAVITE. Vaše osebne zamere (če so) rešujte drugod. Trenutno potrebujemo vsi rešitelja.

  Torej dobili ste odgovor, ki je vsem jasen. Zakaj ne nehate in postavljate res nesmiselna vprašanja? Kot vaš volilec postajam vse bolj nezadovoljen. Smo v Lendavi res brez izbire?

  • Tadej

   DOPOLNITEV

   Svoj komentar bi popravil!!!

   Če jutri župan odstopi. In bo moral namesto njega nekdo drug. Kdo bo tista advekatna menjava? Komu bomo ljudje zaupali? Kdo bo gradil ali reševal v mestu? Vidite????????

   • MEĐIMURAC

    Što je tebi!… da će Šerif odstupiti….. ma ti si veoma naivan! …

   • občanka

    Koliko je meni znano, se v občinskem svetu upošteva večina, zatorej imaš lahko najboljše rešitve in predloge, ti nič ne pomaga, če te ostali preglasujejo. Osebno mislim, da ni nobeno provociranje če imaš drugačno mnenje in stališče ali pa bognedaj vprašanje od ostalih….čeprav Koncut ni bil moj favorit, pa vseeno ugotavljam, da je edini, ki preštudira gradivo in ima vprašanja, torej se vsaj toliko potrudi, da malo napne možgane za razliko od večine, ki sedi v Občinskem svetu- namesto njih misli očitno ena oseba – v podobi zdajšnjega župana. Namesto da zbirate podpise za odstranitev beguncev iz Lendave, bi bilo bolj smiselno zbirati podpise za zamenjavo sedanjega Župana, ker noben begunec nam ne more narediti takšne škode, kot nam jo Župan s svojo samovoljo in avtokratsko vladavino….res žalostno koliko škode lahko naredi en sam človek.

 • Turist

  Koncut bi lahko kaj pripomogel v športu, ki je v Lendavi čisto na dnu, od nogometa naprej. Nekaj intuziastov dela v Judu, lokostrelstvu in badmintonu pa ne preveč po njegovi zaslugi.
  Mogoče pa hoče v politiki dosečti več kot na področju športa. Ja , je treba delat ne pa kritizirat.

  • casanova

   Besede se pozabljajo. Na koncu se gleda samo to kaj si naredil. Balažeku se pripiše stolp, drugim pa besede. Z izjemo Kasaša. Proti Frackingu, ideja o tržnici. Prav tako Kulčar pozitivna oseba, katera bi lahko Lendavo kot župan spravila na boljše. Drugi pa mrk. Besede. Besede se pozabljajo!!!!!!!!

   Žal vas tako vidimo ostali občani ki nismo v nobeni stranki, ker ne želimo koristoljubja 🙂

 • casanova

  Neodraslost. Polnoletna oseba, ki je navsezadnje kandidirala za župana bi lahko primogla več samostojnosti. Tukaj razen jokanja javnosti ne vidim ničesar. V bistvu kaj je sploh smisel. In potem se čudimo zakaj smo tu kje smo.

 • xy

  Kruha in iger. Aja. So samo igre.

 • mir

  Balažek ni da se gibajo migranti možni teroristi po lendavi ki nimajo vstopa v avstrijo in so bili iz nemčije izgnani….Je pa proti peticiji.Veš kaj Balažek,nehaj res nehaj in odstopi,zadnji čas je da to storiš in da daš lendavi dihat!Sram te je lahko,nobenih informacij ne davaš o beguncih,drugje so župani v prvi vrsti!Še to,Koncut vsaj dela!Vsi ostali ste pa tam da dvignete dnevnice!Tudi kulčar je utihnil,zakaj???Ker nimate vizije za lendavo in nas posiljujete z tem stolpom,ki nima perspektive.Ne morete turizem razvijat ko je na cesti 50 migrantov ki vam lulajo v smetiščne koše.Zgube ste in nesposobni!

  • kompas

   po domače povedano odj.bi. Zakaj se na Kulčarja spravljaš zdaj sploh?

   bolj kot migrantov se bojim enega someščana ki pretepa lastno partnerko………

   • mir

    Če je to v tvoji družini tradicija,se ne rabiš bat—Se navadiš!Mi se ne moremo navadit na ljudi ki hodijo po sprehajlnih poteh za katere noben ne ve kdo so in nimajo nobenoh papirjev.Po domače odj.bi. ker si gnoj kot vsi ostali v lendavi.Tolažiš se z tem da je normalno da doma pretepajo partnerko…..Ti se sploh ne bi smel oglasit!Prej ko greš spat prebutaj ženo,saj razumem da se ti to zdi normalno…

    • kompas

     ne vem da kdo se bolj izmika. ti alipa župan danes. btw sploh me nisi nič vprašal, čemu bi ti potem odgovarjal. samega sebe ne razumeš zgleda. jaz sem nisem govoril o sebi. ne vem če si troll al pa res tak neum.nn
     napisal sem da se bojim bolj tistega ki pretepa svojo partnerko. iz prve roke vem da je to en tistih keri so najbolj proti migrantom. sami sebe pa ne pogledajo. kdo si sploh ti da boš mi določal kdaj se naj glasim. jaz žene spoštujem. bojim pa se za tvojo. že po besedah si agresiven in žaljiv. molim za njo, da je cela. če jo sploh imaš…heeeeeheeeeeeeeeee!

    • kompas

     in nisi mi odgovoril zakaj se na Kulčarja spravljaš!

   • mir

    Odprl sem temo o balažeku,ti ga nisi nič omenil.Pred leti je drnovškove rome sem uvažal,sedaj migrante…In spet nas bo prijavil za nestrpnost,edini primer v sloveniji!Ne….Zdaj ne bo kot takrat,zahtevamo odstop župana,ker prikriva informacije!
    Pa srečno njemu v marcu……

 • mir

  Oprosti,Kulčar je tudi ok…Veliko je naredil in dela v trimlinih za tistega ko mu je hiša pogorela….Res oprosti.Ostali so pa županove lutke in je treba naredit spremembo,drugače bo lendava na nivoju ene zabačene vasi v goričkem

 • Lendava prebudi se

  Eni stvarno pojma nimate, kaj je uradno možno in kaj ne. Koncut je med redkimi, ki upajo na glas vprašati v imenu občanov, zakaj se milijoni načrtujejo brez tega, da bi kdorkoli poznal osnovne podatke projektov in zakaj se mečejo stotisočaki odvetnikom in novinarskim hišam za reklamo župana. Sram je lahko vseh svetnikov, ki ne vejo postaviti enega vprašanja v imenu občanov! Ne zaslužijo si sejnine! Naj se odpovejo mandata in si ne delajo sramoto.

  • cerkva

   Si butast ali ja? Če ne izglasujejo neko idejo bo ta še zmeraj predstavljena v medijih. In občani bodo to opazili. Tako kot Kasašev predlog. V imenu občanov je spet nekaj tretjega. Je kdo vprašal za mnenje, mene, tebe ali koga preden gre spraševati ? Težava v tej občini je neenotnost. Se lahko oba na tej točki kar strinjava. Brez nepotrebnih komentarjev, žaljivk. Lp

 • dfs

  Vsakič, ko je neka seja je tu članek o koncutu in o tem kako ni dobil taksnih odgovorov kot bi jih hotel na njegova vprasanja. Pa kaj ste vi svetniki na teh sejah , da provocirate in iščete dlako v jajcu ali da nekak probate izboljšat situacijo, dajete predloge, pobude? Zgleda, da vam je najpomembneje samo to, da čim bolj sprovocirate s temi svojimi vprašanji, ki počasi že meni grejo na jetra, pa čeprav verjetno ni vse rožnato na občini. ampak s temi svojimi vprašanji na vsaki seji ne boste spremenili ničesar. to lahko počne vsak…

  • fedro

   Kje ti vidiš provokacije? Postavljena so bila konkretna vprašanja, odgovori pa – kot vedno – so megleni.

   Sicer pa je dovolj, da pogledaš drugo novico, ko je video in tam je vsaj nekaj oseb poleg Koncuta, ki – po mojem mnenju – konkretno postavijo vprašanje oz. povedo svoje mnjene.

   Odgovori pa so, kot vedno politični, zaviti v celofan. Pes laja, karava gre naprej.

  • občan janez

   Koncut je edini, ki prebere gradivo seje in oblikuje mnenje o tem, kar Balažek vrže na mizo. Ostali svetniki pa so na seji prisotni samo zato, da dvignejo stotake. Ne vejo povedati enega sestavljenega stavka. Torej ne zastopajo niti same sebe, kaj šele občane,ki sojih volili. Vsaka čast izjemam,

 • muhamed

  Raje bi se VSI občinski svetniki skupaj ukvarjali s tem, kako do novih delovnih mest!!! Kako mlade zadržat ali celo pritegnit v Lendavo??? Nobenega pametnega predloga še nisem slišal od NOBENEGA svetnika, ki trenutno sedi v svetu!!! Raje se ukvarjamo z neumnostmi- begunci, tržnice, TV samopromocijo, kdo je kaj rekel in kaj ni…