Občan v pisemski pošiljki prejel neznani prah

Iz policijske uprave Murska Sobota so včeraj sporočili, da je občan iz Murske Sobote včeraj dopoldan prejel pismo, v katerem je bil prah, rjave barve.

“Danes, 15.3.2016 okrog 9.15 ure je bil OKC PU s strani občanke iz območja M. Sobote obveščen, da je partner prejel pisemsko pošiljko z neznanim prahom. Policisti so kraj zavarovali. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da gre za neznani prah rjave barve in specifičnega vonja ter obstaja sum, da gre za nevarno pošiljko. Pisemska pošiljka je bila včeraj, 14.3.2016 oddana na eni izmed pošt na območju M. Sobote.

Na kraj dogodka so prišli delavci Specialne enote za protibombno zaščito, snov zavarovali in jo odpeljali na Inštitut za mikrobiologijo, kjer bodo opravili teste. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil za odkritje osumljenca zaradi storitve kaznivega dejanja Povzročitve splošne nevarnosti,” je včeraj za javnost dejala tiskovna predstavnica PU Murska Sobota, Suzana Rauš. O podrobnostih s policije še niso obvestili.

  • jezen občan

    lahko bi vsaj napisali murskosoboški občan. naslov izpade kot da se je pripetilo lendavčanu. za sobočane me res ne zanima nič na portalu z imenom lendava. bi lahko vsaj kategorizirali novice ker nimam interesa brati o murski, hvala..