NŠ Mura: Cigüta zamenjal Kuzmič

Včeraj je na Kopališki 45 potekala izredna skupščina, na kateri je z mesta predsednika odstopil dosedanji predsednik Boris Cigüt, hkrati pa so izvolili novega predsednika. To funkcijo po novem opravlja Robert Kuzmič.
Na včerajšnjem izrednem občnem zboru članov Društva NŠ Mura so člani, na pobudo upravnega odbora društva, razrešili dosedanjega in imenovali novega predsednika društva. Boris Cigüt je zaradi osebnih razlogov podal odstopno izjavo in upravni odbor je njegov odstop sprejel. Člani društva so na izredni volilni skupščini soglasno potrdili imenovanje novega predsednika. Nov predsednik društva je postal  Robert Kuzmič, ki je v preteklosti že deloval v upravnem odboru in bil nosilec številnih najbolj odgovornih nalog. S polno odgovornostjo se bo zavzemal za nadaljnji razvoj društva in njegovo uspešno poslovanje.

Boris Cigüt ostaja član upravnega odbora in prevzema nove zadolžitve znotraj tega. Upravni odbor nadaljuje s svojim delom in se bo prioritetno usmeril v izpolnjevanje zahtev in nalog, povezanih s prihajajočim prvenstvom, in sicer na najvišjem nivoju v državi tako za člansko ekipo kot tudi za nogometno šolo. Za uspešno sezono 2018/19 sta ključni odgovornost pri delu in sodelovanje vseh vključenih.