Novosti pri Nafti 1903

Po tem, ko varovanci Franca Fridla počivajo po jesenskem delu prvenstva v drugi nogometni ligi, vodstvo nogometnega kluba pod lendavskim stadionom vneto dela. Danes v popoldanskih urah so predstavili novega kondicijskega trenerja in novega trenerja vratarjev.
Nov kondicijski trener je Anže StegneAnže prihaja iz Slovenske Bistrice, natančneje iz naselja Visole, kjer je tudi začel svojo nogometno pot. Kot najstnik je nastopal tako v prvi kot v drugi državni ligi. Med člansko kariero je večinoma igral v 3. slovenski ligi. Kot trener je med drugim deloval tudi v mladinskem pogonu ljubljanskega Brava.

Nov trener vratarjev je Aleksander Šeliga. Zanj je slišal prav vsak v slovenskem nogometu. Gre za enega najboljših vratarjev slovenske prve državne lige. Nogometno kariero je začel pri prvoligašu iz Celja, za katerega je zbral skoraj 200 nastopov. Branil je še pri Slaviji iz Prage, nizozemskem Rotterdamu, ljubljanski Olimpiji ter ptujski Dravi. Nastopil je tudi za slovensko izbrano vrsto. Svojo nogometno pot je končal letos in se odločil, da se preizkusi kot trener vratarjev.