Nova zaposlitev na dosegu roke

Ste iskalec nove, prve ali boljše zaposlitve? Ali pa morda iščete kakovosten kader za vaše podjetje? Spletni zaposlitveni portal Zaposlitev.info vam hitro, enostavno in učinkovito pomaga do vašega cilja.
Izkušena ekipa portala je s svojim strokovnim in prijaznim pristopom ter bogatimi izkušnjami, do boljše zaposlitve ali novega kadra pomagala že mnogim uporabnikom. Dobro poznavanje trga dela ter uspešno prilagajanje vsem spremembam in izzivom na tem področju je rezultat njihovega 8-letnega delovanja.

Iščete nove zaposlitvene priložnosti?

Na spletni strani Zaposlitev.info najdete zelo obsežno ponudbo dela oz. zaposlitvenih oglasov za vse vaše želje ali potrebe. Študentje, upokojenci,  iskalci redne zaposlitve, podjetniki,.. vsak lahko najde kar išče in to na vseh področjih dela. Brezplačno vam omogočajo prijavo v njihov sistem obveščanja, ki vas obvesti takoj, ko se pojavi nova priložnost (glede na vaše izbrane kriterije), da ne zgubljate časa z vsakodnevnim brskanjem po vseh oglasih. Znotraj sistema se lahko tudi hitro prijavite na prosta delovna mesta, v kolikor pa pri prijavi potrebujete še kakšen nasvet, vas v rubriki “Nasveti” čakajo najnovejše informacije s področja zaposlovanja. Predlagajo tudi, da se registrirate v »Vmesnik iskalci« ter oddate svoj življenjepis. Na ta način se lahko predstavite bodočim delodajalcem in si tako še povečate možnosti za novo zaposlitev. Prijazno osebje pa vam je ves čas tudi na voljo za pomoč in podporo, zato naredite prvi korak k novi zaposlitvi še danes.

Iščete kakovosten kader?

Fluktuacija zaposlenih je danes večja kot kadarkoli prej. Prav tako postaja vse težje najti kakovosten kader in tako stroški pridobivanja novih kandidatov za podjetje strmo naraščajo. Zaposlitev.info vam ponuja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto storitve. Portal poskrbi, da vaš zaposlitveni oglas doseže čim širše občinstvo in to za zelo ugodno ceno. Njihovo celovito ponudbo lahko preverite kar tukaj: https://www.zaposlitev.info/storitve-za-delodajalce/.  Poleg dobro napisanega zaposlitvenega oglasa, pa je zelo pomembno, da neprestano gradite ugled vašega podjetja. Strokovnjaki s portala Zaposlitev.info zato svetujejo, da svoje podjetje v »Vmesniku delodajalci« podrobno predstavite in izpostavite vse prednosti in ugodnosti, ki jih ponujate vašim zaposlenim. To je namreč lahko odločilni faktor, da se kakovosten kader odloči za vas in ne nekoga drugega. Ko kakovosten kader enkrat dobite oz. imate, pa je potrebno poskrbeti, da le-ta seveda ostane pri vas, čim daljše obdobje. Nasveti  o tem kako to narediti in še marsikaj drugega, vas čakajo v njihovi zakladnici znanja, v rubriki “Nasveti za delodajalce.”

Oglasno sporočilo