Nafta 1903 včeraj opravila prvi trening, trener Dončić: “Želim, da bomo na koncu sezone pri vrhu.”

Članska ekipa lendavske Nafte 1903 je včeraj opravila prvi trening v letošnjem letu. 21 varovancev novega trenerja Deana Dončića se je odpravilo na igrišče z umetno travo ob DOŠ I Lendava. Dončićeva želja je, kot pravi, da bo ekipa na koncu sezone pri vrhu.
Članska ekipa Nafte 1903 je včeraj opravila prvi trening v letošnjem letu in hkrati prvi trening v zimskem premoru. Modro-beli se bodo sicer februarja odpravili na zimske priprave v Zalaegerszeg, a so s stopnjevanjem forme pričeli kar na domačem terenu. 21 igralcev, toliko se jih je namreč zbralo na včerajšnjem treningu, je spremljal nov trener Dean Dončić, ki je za spletno stran Nafte 1903 povedal, da želi, da bodo Lendavčani sezono zaključili pri vrhu. Več podrobnosti, razen te, da Oštrek odhaja v madžarski ZTE, bo nogometni klub obelodanil na novinarski konferenci prihodnji teden.

“Predvsem si želim, da bomo igrali atraktiven ter ofenziven nogomet in da bomo na koncu sezone pri vrhu, kar si ta klub tudi zasluži. Moramo prikazati igro, s katero bodo navijači zadovoljni in bodo z veseljem prihajali na tekme. S pripravami smo tokrat namenoma pričeli zgodaj, saj se s fanti želim spoznati in preveriti njihovo kapaciteto ter kvaliteto,” je za spletno stran Nafte 1903 dejal Dončić, pohvalil Lendavo ter izrazil navdušenje nad zanimanjem za nogomet med prebivalci.