Nafta 1903 v gosteh proti AŠK Bravu

Lendavska Nafta 1903 se bo jutrišnjo soboto v gosteh pomerila proti ekipi AŠK Bravo. Srečanje bo nedvomno zanimivo, saj se Lendavčani odpravljajo k prvouvrščeni ekipi, srečanje pa si bo moč ogledati tudi v neposrednem prenosu.
Jutri in v nedeljo je pred ekipami dvaindvajseti krog druge državne lige. Lendavska Nafta 1903 se odpravlja v Športni park Šiška Ljubljana, kjer Lendavčane pričakuje prvouvrščeni AŠK Bravo. Srečanje bo nedvomno zanimivo, saj gre za ekipo z vrha lestvice, kar bi lahko varovancem Franca Fridla dalo dodatni zagon.

Spopad Ljubljančanov in Lendavčanov boste lahko spremljali tudi na Sportklubu, četa Dejana Grabića pa bo iskala maščevanje za jesenski poraz pod lendavskimi griči. Dvoboj preobratov – Bravo je še v drugem polčasu vodil z 0:2 – so z izidom 3:2 dobili nogometaši Nafte, ki so po podobnem receptu dobili tudi zadnjo ligaško tekmo.

Ankarančani so v Lendavi že vodili z 0:2, po sedmih golih v nadaljevanju tekme pa so točke ostale v Prekmurju. V 21. krogu prvenstva so bili uspešni tudi Ljubljančani, ki so po zaostanku prišli do vseh treh točk v Dobu. Bravo je vknjižil še tretjo zmago pomladi, med tednom pa so rumeno-modri odigrali še zaostalo srečanje z Rogaško. Ljubljančani so vknjižili četrto zaporedno zmago in se na vrhu lestvice izenačili s Taborom. Se bodo v soboto vsaj za en dan zavihteli pred Sežance?