Nafta 1903: Oštrek se vrača, Valentić odhaja

Po tem, ko smo včeraj poročali, da so priložnost za dokazovanje med člani dobili štirje mladinci, se je zgodil tudi zanimiv preobrat. Po tem, ko smo poročali, da je četo Mariana Sluke zapustil Stjepan Oštrek in se odpravil v Varaždin, se je ta že vrnil k Nafti 1903, saj tam menda niso izpolnili vsega obljubljenega. Odhaja Jurica Valentić, Leuštek podaljšal pogodbo.
Vodilni možje Nafte 1903 so uspeli klubu tudi v bodoče zagotoviti usluge dveh pomembnih igralcev. Do konca prihajajoče sezone je podaljšal pogodbo Leon Leuštek, obrambni igralec, ki je imel v pretekli sezoni veliko smole s poškodbami in je posledično malo igral. Sedaj je popolnoma zdrav in bo pomenil veliko konkurenco v obrambnih vrstah.

“Zelo nas veseli, da se je zgodil preobrat v karieri Stjepana Oštreka. Sporočili smo že, da bo naš ofenzivni zvezni igralec okrepil vrste hrvaškega Prvoligaša Varaždina. Po tehtnem premisleku in pogovorih z vodstvi obeh klubov se je Stjepan dokončno odločil, da bo kariero vseeno raje nadaljeval v Nafti 1903, saj se tukaj odlično počuti, ima zaupanje vodstva in bo po lastnem prepričanju lahko še veliko napredoval. S klubom je podpisal pogodbo za naslednji dve sezoni,” so sporočili iz hrama modro-belih.

Klubu pa se je za dosedanje večletno odlično sodelovanje zahvalil Jurica Valentić, ki je imel status drugega vratarja.V želji po igralnih minutah si bo poiskal nov klub. Jurica je bil cel čas v Nafti 1903 izjemen pozitivec in je s svojimi delovnimi navadami in profesionalnim odnosom bil vzor svojim kolegom. Jurica hvala ti in vse dobro v nadaljnjem življenju,” so še sporočili iz Nafte 1903.