Nafta 1903 jutri proti Fužinarju: Se po dveh zmagah obeta še tretja zaporedna?

Je po dveh zmagah, pred nami še tretja zaporedna? Lendavska Nafta 1903 se namreč jutri odpravlja na gostovanje v Ravne na Koroškem kjer se bo v tretjem krogu druge državne lige pomerila proti tamkajšnji ekipi Fužinarja. Svoje moči bosta merili ekipi, ki po dveh krogih poraza nimata. Je pred nami srdit dvoboj za prvo mesto v začetku prvenstva?
Lendavčani so po zmagi v sredo prejšnji teden v dvoboju s Krškim gostili ligaškega novinca iz Ajdovščine. Primorci so na najdaljše gostovanje sezone pripotovali s popotnico skalpa Drave, a so točke, pričakovano, ostale pod lendavskimi goricami. Še enkrat več se je pokazalo, da modro-beli točk doma praviloma ne oddajajo, pred slednjimi pa je prvo gostovanje in sicer v Ravnah na Koroškem pri ekipi Fužinarja. Tako Domači kakor modro-beli poraza v prvih dveh krogih ne poznajo iz česar lahko sklepamo, da se bosta ekipi zagotovo srdito borili za prevlado na drugoligaški lestvici.

V Ravnah na Koroškem sicer ne bo zanimivo zgolj zaradi dvoboja ekip ki ciljata na sam vrh lestvice, temveč tudi zaradi dejstva, da je pomočnik trenerja Mihael Bukovec, dolgoletni član prejšnje različice Nafte, ki je svoje delovanje, spomnimo, takrat končala s stečajem. Fužinar je minulo sezono zaključil na petem mestu prvenstvene tabele, Nafta 1903 na četrtem. Ekipi sta se letos sicer že pomerili. To je bilo v prijateljskem obračunu prvega avgustovskega dne. Nafta 1903 je, spomnimo, srečanje dobila z 2:0, uspešna pa sta bila Vinko in Novinić. Lahko tokrat pričakujemo enako?

Sodniki: Halilović Denis (glavni sodnik), Mijatović Veljko (1. pomoč), Radusinović Davorin (2. pomoč), delegat: Anželj Damjan.