Nafta 1903 jutri proti ekipi iz Brd

Drugoligaški ples se jutri nadaljuje. Odigranih bo kar pet srečanj, med katerimi bo tudi srečanje med Nafto 1903 in ekipo iz Brd. V nedeljo bodo odigrana preostala tri srečanja.
Ljubitelji okroglega usnja bodo jutri znova prišli na svoj račun. Ob 14.00 uri se bosta v lendavskem športnem parku pomerili ekipi Nafte 1903 in Brd. Na srečanju se bosta torej za tri točke borila četrtouvrščena in petnajstouvrščena ekipa. In ker Nafta 1903 na zadnjih srečanjih svojih točk ne oddaja nasprotniku, še posebej pa ne na domačem terenu, bo tudi jutrišnje srečanje precej zanimivo.

Se bo prebujeni Vinko podpisal pod še kakšen zadetek?

Vedran Vinko je tudi v Brežicah dokazal, da je trenutno eden najbolj vročih napadalcev drugoligaškega tekmovanja. Hitronogi nogometaš se je pri zadnjih štirih zmagah podpisal pod kar šest od skupno desetih golov Lendavčanov, ki bodo tudi to soboto v vlogi favorita. Nafta 1903 v sedmih domačih preizkušnjah še ni izgubila.

Gosti neporaženi v treh krogih, v Lendavi brez dveh

Brici so v štirih srečanjih pod taktirko Tončija Žlogarja nabrali pet točk, po porazu v Ravnah pa neporaženi v zadnjih treh krogih. Osrednja težava vinarjev ostaja realizacija, saj so rdeče-črni dosegli vsega osem zadetkov, v zadnjih osmih tekmah so bili natančni le dvakrat. Zasedba iz Goriških Brd, ki bo v Lendavi pogrešala Rijavca in Terzieva, je kljub temu močno nevarna po zaslugi hitrih protinapadov, zato bo morala biti domača obramba pazljiva.

Sodniki: Šorli Armando (glavni sodnik), Skok Aleš (1. pomoč), Bezjak Boštjan (2. pomoč)
Delegat: Tkalčič Silvester