Nafta 1903 jutri pred praznimi tribunami proti Primorju

Po zmagi nad ekipo iz Krškega minulo sredo, je pred modro-belimi že nov obračun. Jutrišnjo soboto se bo Nafta 1903 pod lendavskimi goricami pomerila proti Primorcem, ki so novinec v drugoligaškem tekmovanju in ki so v prvem krogu prav tako okusili slast zmage – na domačem igrišču proti Ptujski dravi.
Prihajajočo soboto v Prekmurje prihajajo Primorci. Srečanje pod lendavskimi goricami bo zagotovo zanimivo, saj se bosta ekipi Nafta 1903 in Primorje eMundia udarili prvič. Ajdovci so se v drugo državno ligo vrnili po kar desetih letih igranja v tretji državni ligi, v kratkih minulih pripravah pa so gosti pred začetkom drugoligaške sezone odigrali štiri prijateljska srečanja in mini turnir v Dekanih. Članska zasedba Primorja sicer v tekmovalni sezoni 2020/21 nastopa pod okriljem novega generalnega sponzorja, to je podjetje eMundia.

Tako kot Primorci, pa na zmago računajo tudi Lendavčani. Slednjim je na domačem terenu točko precej težko odvzeti, ekipi pa sta na prvenstveni tabeli (zaenkrat) sosedi – Nafta 1903 na petem in Primorje eMundia na šestem mestu. Sodniki: Vivod Dejan (glavni sodnik), Kordež Grega (1. pomoč), Horvat Denis (2. pomoč), delegat: Tkalčič Silvester.