Nafta 1903 jutri na svoje prvo gostovanje. Moči bodo merili proti Jadranu

Jutri ob 17.30 uri se bo Nafta 1903 na gostovanju v Dekanih pomerila proti tamkajšnjemu moštvu Jadran. Moštvo Nafte 1903 se že celoten teden pospešeno pripravlja na omenjeno srečanje, na kateri bo kot glavni sodnik nastopil Bojan Tkalčič, ob bokih pa mu bosta pomagala Denis Horvat in Boštjan Bezjak.
Prihajajočo soboto se bosta na nogometnem igrišču v Dekanih, v 2. krogu 2. državne lige v boju za nove tri točke pomerili ekipi Jadrana in Nafte 1903. Srečanje se bo odvilo ob 17.30 uri, ekipi pa sta se minulo sezono pomerili v 15. in 30. krogu. Na obeh srečanjih, tako doma kakor tudi v gosteh je slavila lendavska zasedba. Ta je moštvo iz Dekanov lanskega maja doma premagala s kar 6:0, v gosteh pa je slavila minimalno zmago, 0:1.

Na srečanju 1. kroga, ki se je v Lendavi odvilo minulo soboto, so slavili prav Lendavčani. Ti letos ciljajo na sam vrh razpredelnice, jutrišnja zmaga pa bi, tako kot vsaka naslednja, takšen cilj vedno bolj uresničevala. Modro-beli bodo nastopili v popolni postavi, saj bo lendavski strateg Fridl lahko računal na prav vse igralce. Precej drugače pa bo pri domači ekipi, saj bosta zaradi prejetih rdečih kartonov odsotna Almin Kijajić in Enej Kozlovič.

Dekani so ekipa, ki so v minuli sezoni navduševali predvsem jeseni, nato pa povsem pogoreli v nadaljevanju sezone, ko so drseli po lestvici in po zadnji tekmi zasedli 11. mesto. Dekančani so se okrepili z naslednjimi: Dejanom Banovićem, Kevinom Nardinom, Andrejem Lukačem, Ademom ZyboTadejem Zonto, Maticem Savskim in Adnanom Ahmetovićem, ki ga je v Dekane posodil prvoligaš Maribor.