Nafta 1903 jutri doma proti Dobljanom

Jutri, petnajst minut pred četrto uro bo jasno, ali bo lendavska Nafta 1903 tudi 27. krog druge državne lige zaključila s tremi točkami. V goste v Lendavo namreč prihajajo Dobljani, ki pa so lendavsko Nafto 1903 v 12. krogu doma ugnali z 2:0.
Jutrišnje srečanje pod lendavskimi goricami, katero bo moč spremljati tudi na programu SportKlub1, bo srečanje ekip katerih zaščitni znak je modra barva. Katera modra bo tokrat uspešnejša bomo videli dobrih petnajst minut pred četrto uro popoldan, ko bo srečanje tudi zaključeno. Lendavčani s trenerjem Marianom Sluko seveda želijo iztržiti nove tri točke, ki bi lahko bile še slajše kot na minulem srečanju, saj se bo srečanje tokrat odvilo doma.

Nafta 1903 in Dob sta se v letošnji sezoni prvič pomerila v 12. krogu. Dobljani so srečanje takrat dobili z rezultatom 2:0, prekmursko mrežo pa sta takrat zatresla Gaber Petric in Gašper Hrovatkar. Nafta 1903 bi omenjeni poraz tokrat lahko revanširala. Lendavčani se trenutno nahajajo na petem mestu prvenstvene tabele, Dob na sedmem. Dobljani so v zadnjih treh krogih iztržili vsega točko, prejšnji konec tedna pa so v Sežani doživeli tesen poraz.

Četa Nenada Toševskega sicer mirno zre v zaključek prvenstva, poleti pomlajena zasedba je v letošnji sezoni že izpolnila zastavljene cilje in načrte prekrižala tudi tekmecem z vrha lestvice. Lendavčani so na treh srečanjih, pod taktirko Mariana Sluke, ki na papirju sicer ni trener, a v vodstvo Nafte 1903 tega ne skriva, nabrali sedem točk. Bodo Lendavčani pozitiven trend po visoki zmagi v Rogaški Slatini podaljšali tudi v soboto ali se bodo novega skalpa Nafte veselili Dobljani?