Nafta 1903: Do sedaj skupno pet odhodov, dogovorjena tudi podaljšanja pogodb

Na kolodvorski ulici 7 ne sedijo križem rok in se že vneto pripravljajo na začetek priprav članske ekipe, ki bodo prvič na sporedu 13. julija. Pri modro-belih so zabeležili nekaj odhodov, nekaj igralcev pa je pogodbe podaljšalo. Poglejmo podrobneje …
V lendavskem drugoligašu beležijo nekaj novih kadrovskih sprememb. Po tem, ko smo poročali, da je modro-bele kot prvi zapustil Marko Malešević, Nafta 1903 poleg slednjega beleži še štiri nove odhode. Kolodvorsko 7 so tako zapustili še Leon Leuštek, Alen Ploj, Leon Šeruga in Dominik Molnár. “Pred pričetkom priprav na začetek sezone 2020/2021, je bilo opravljenih kar nekaj razgovorov z igralci, ki so jim potekle pogodbe. Ko bo slika glede obstoječega kadra jasna, pa se bodo možje, ki odločajo, lahko podali v iskanje ustreznih okrepitev. Vsem igralcem se iskreno zahvaljujemo za vse lepe trenutke, ki smo jih preživeli skupaj in njihov prispevek k vsem našim uspehom. Želimo jim uspešno športno pot tudi v bodoče,” so sporočili.

Iz klubske pisarne pa prihajajo tudi spodbudne novice. Tako je za naslednji dve sezoni zvestobo Naftinemu grbu obljubil odlični igralec zvezne vrste Roland Paku, svoji pogodbi pa sta za še najmanj eno sezono podaljšala tudi najboljši strelec naše ekipe Jaka Bizjak in vratar Marko Galoši. Zagotovo pa bo v bližnji prihodnosti novic še več. Trener Dončić in njegov trenerski štab bo fante prvič po premoru zbral v ponedeljek 13.7.2020, ko se uradno pričnejo priprave na tekmovalno sezono 2020/2021. Do takrat igralci trenirajo po individualnih programih.