Nafta 1903 danes proti Novomeščanom

Novomeščani se danes še enkrat vračajo Prekmurje. Po tem, ko so v prvem krogu pokalnega prvenstva porazili Hotizo, se bodo danes pomerili z Nafto 1903 v lendavskem športnem parku, v 3. krogu 2. državne lige.
Novomeščani se po torku, danes še enkrat vračajo v Prekmurje, tokrat pod lendavske gorice, kjer se bodo pomerili z lendavsko Nafto 1903. V torek so, v prvem krogu pokalnega prvenstva z 2:1 odpravili nižjeligaša Hotizo, tokrat pa se bodo morali zoperstaviti tekmecu iz lige. Ekipi bosta nastopili v polnih postavah, saj kaznovanih ni, Novomeščane pa bi danes v Lendavi lahko pričakalo nekoliko težje delo kot minuli torek proti Hotizi.

Nafta 1903 se namreč trenutno nahaja na osmem mestu prvenstvene razpredelnice, kar je praktično sredina, med tem, ko se Krka nahaja na zadnjem, torej 16. mestu. V prvih dveh krogih niso uspeli unovčiti niti točke, med tem, ko ima Nafta 1903 tri: Prvo srečanje so Lendavčani dobili, drugo srečanje pa minimalno izgubili. Vmes so, kljub dobri igri, izgubili tudi pokalni obračun proti prvoligašu Celju. Trener lendavske enajsterice Fridl je takrat po srečanju napovedal, da bodo “proti Novomeščanom krenili maksimalno.”

Kakšen bo izplen bo seveda znano jutri, po srečanju. Ekipi se bosta udarili ob 17.00 uri. Glavni delilec pravice na igrišču bo Roman Glažar, ob bokih pa mu bosta pomagala še Janez Bezjak in Boštjan Bezjak. Delegat na srečanju bo Dejan Germič.