Nafta 1903 danes proti Dobu

Lendavska Nafta 1903 se danes odpravlja na gostovanje na Dob. Na sporedu je popravni izpit srečanja minule nedelje, ko bi Lendavčani lahko zasedli prvo mesto prvenstvene tabele, pa zaradi raztresene in neorganizirane igre niso. Naposled so pristali na četrtem mestu, nova priložnost pa je na sporedu danes popoldan.
Lendavčani bodo tudi današnji popoldan lovili nove tri točke. Čeprav načrt minule nedelje ni bil uspešen, je danes nova priložnost za tri točke. Tokrat se na Dob odpravljajo Lendavčani, kot četrtouvrščena ekipa, domačini so tretji. Dob je na zadnjem srečanju bil uspešen v Zavrču. Varovanci Simona Sešlarja so se v dvoboju z Dravo razveselili četrte zmage v nizu, Lendavčani pa so po dolgem času bili poraženi na domačih tleh. Poraz z 2:1 so modro-belim prizadejale Brežice, ki so se v vlogi gostov pod lendavskimi griči znašli precej bolje.

Statistika kaže, da gre za precej enakovredni ekipi. Ekipi imata vsaka po dve zmagi, zabeležen je tudi en remi. Ekipi sta se na zadnje srečali v 6. krogu minule kratke sezone, modro-beli pa so takrat v gosteh zmagali s 7:1. Srečanje bo na sporedu ob 16.00 uri.