Nafta 1903 danes pod reflektorji proti Odrancem

Po tem, ko se je lendavska članska ekipa modro-belih v sredo več kot uspešno v gosteh pomerila s Križevci, jih danes na domači zelenici čaka trden obračun proti Odrancem. Srečanje se bo tudi ta vikend odvilo pod reflektorji športnega parka.

Tretjeligaški ples se ta teden nadaljuje z nekoliko hitrejšim tempom, kot sicer. Po tem, ko so se Pomurski nogometaši v 21. krogu proti nasprotnikom pomerili minulo sredo, sledijo danes novi obračuni in sicer v 22. krogu. V Lendavi bomo borbo za zadetke znova spremljali pod reflektorji, glavna akterja na igrišču pa bosta tokrat domača Nafta 1903 in gosti iz Odrancev.

Lendavska Nafta 1903 že lep čas greje prvo mesto nogometne razpredelnice, med tem, ko se Odranci precej dobro držijo tretjega mesta in so točkovno (48) izenačeni z murskosoboško NŠ Muro. Nafta 1903 na današnjem srečanju kaznovanih igralcev nima, med tem, ko bodo Odranci v Lendavo prišli brez kaznovanega Davida Copota. Razlog je zbirka rumenih kartonov na minulih srečanjih.

Ekipa iz Odrancev je v spomladanskem delu nanizala osem zaporednih zmag, odlične rezultate pa po menjavi trenerja beležimo tudi v Lendavi. Odranskemu trenerju sicer mnogo sivih las povzročajo poškodovani igralci, med tem, ko lendavska enajsterica zaenkrat igra s polno paro. Glavni sodnik na današnjem srečanju bo Aleksandar Matković, ob straneh pa ga bosta dopolnjevala Denis Horvat in Matej Biškup. Delegat na srečanju, ki se bo odvilo ob 19.00 uri, bo Božidar Crnkovič.