Moškega je zbilo tovorno vozilo; v bližini trupla okrvavljen nož

Včeraj smo poročali o nenavadni nesreči, ki se je zgodila na Pomurski avtocesti. Na mostu čez reko Muro je namreč bilo najdeno truplo 33-letnega moškega, neuradno iz Murske Sobote. Policija je sedaj izdala še nekaj dodatnih podrobnosti.

Včeraj zjutrajh, ob 6.40 uri je bil OKC PU M. Sobota obveščen, da je bil na pomurski avtocesti, na mostu čez reko Muro v smeri proti Mariboru, najden mrtev moški. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec hodil po vozišču in je vanj trčil neznani voznik neznanega motornega vozila.

Z zbiranjem obvestil na kraju je bilo ugotovljeno, da je 33-letni moški hodil po avtocesti, kjer je vanj trčil neznani voznik neznanega tovornega vozila, katero je s kraja odpeljalo. “Za neznanim tovornim vozilom policisti še zbiramo obvestila,” dodajajo pri policiji.

Kaj se je te noči dogajalo?

Na stekleni ograji so krvavi sledovi domnevnega plezanja. Sledovi krvi so tudi na sprehajalni poti. 33-letnik naj bi svoj avtomobil pustil parkiran pod mostom, kjer so še vedno vidne sledi gum, splezal pa je po hribu navzgor na avtocesto. V bližini so kriminalisti med drugim našli tudi okrvavljen nož. Preiskovalni sodnik je odredil tudi obdukcijo.