MK Lindau opravil redno letno skupščino

Lendavski moto klub je minulo soboto v prostorih lovskega doma v Dolini opravil redno letno skupščino. Skupaj so pregledali leto 2016, vodstvo pa je predstavilo načrte za leto 2017. Poglejmo podrobneje …

MK Lindau iz Lendave je minulo soboto opravil redno letno skupščino v dvorani lovskega doma v Dolini. MK Lindau šteje okrog 60 članov, predseduje pa mu deveti predsednik, Željko Voščun. Na skupščini je sicer bilo manj govora o delu v letu 2016, v katerem so največ časa namenili izgradnji nove klubske brunarice tik ob spidvejišču v Petišovcih ki so jo zgradili z lastnimi sredstvi, o srečanjih z drugimi motorističnimi klubi in o panoramskih vožnjah, ter bistveno več o aktivnostih v letu 2017.

V letu 2017 nameravajo poskrbeti za sofinanciranje projektov preko Občine Lendava, organizirati predavanje o novostih pri cestno prometnih predpisih, predavanje s strani policije, predavanje na temo varne vožnje, organizacija delovnih akcij, panoramskih voženj in piknikov, otovoritev novega klubskega prostora pri spidvejišču v Petišovcih, udeležbe na motodromih, promocija kluba in kraja, ter priprava na naslednjo skupščino, ki bo volilna.