Med prometno nesrečo s priklopnika padel še natovorjeni osebni avtomobil

Policisti so na pomurski avtocesti včeraj obravnavali prometno nesrečo, pri kateri je med slednjo iz priklopnika padlo osebno vozilo.
Včeraj okrog 16. ure je na pomurski avtocesti pred izvozom Sveti Jurij ob Ščavnici iz smeri Maribora voznik osebnega avtomobila s priklopnikom, državljan Romunije povzročil prometno nesrečo z materialno škodo. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila s priklopnikom na katerem je bil naložen drug osebni avtomobil zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal desno na obcestno bankino, od tam v obcestni jarek in v varovalno ograjo. Pri tem je s priklopnika padel še natovorjeni osebni avtomobil.

Po nestrokovni oceni je na vozilih in objektu nastalo za okrog 7.000 evrov škode. Voznik in sopotnik v nesreči nista bila poškodovana. Tujcu je bila na kraju izrečena globa za neprilagojeno hitrost.

Tatvina pnevmatik s platišči

Od minule sobote popoldan, do prijave včeraj je v Murski Soboti neznani storilec s prerezom panelne ograje vstopil v ograjen prostor skladišča novih vozil in odtujil 12 pnevmatik s platišči. Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša med 6.000 in 8.000 evri.