Nafta 1903: Mariana Sluko zamenjal Dean Dončić

Članska ekipa Nafte 1903 ima novega trenerja. Na stolček Mariana Sluke, ki se je z nogometnim klubom Nafta 1903 razšel sporazumno, je sedel Dean Dončić, trener, ki ga je strokovna slovenska javnost spoznala kot vodjo mladinske šole NK Domžale, pri domžalskem prvoligašu je opravljal tudi vlogo pomočnika trenerja članske ekipe, v lanski sezoni pa je vodil člansko ekipo NK Triglav Kranj v 1. ligi Telekom Slovenije.
Dejan Dončić je znan kot strokoven in predan trener, ki daje velik poudarek razvoju mladih igralcev in sistematskemu in profesionalnemu delu na vseh ravneh kluba. Poleg vodenja članske ekipe bo 47-letni Dončić imel pomembno vlogo pri nadgradnji dela z mladimi talenti v Naftini nogometni akademiji,” so sporočili iz lendavskega drugoligaša.

Ob današnjem podpisu pogodbe je Dejan Dončić dejal naslednje: “Štejem si v veliko čast, da sem danes postal član najstarejšega kluba v Sloveniji. Ko me je vodstvo kluba povabilo k sodelovanju in mi predstavilo ustroj kluba in pogoje dela, moja odločitev ni bila težka. Prihajam v urejeno in pozitivno sredino in prepričan sem, da bomo v prihodnjih letih dosegali cilje, ki si jih naši navijači želijo in zaslužijo.”

Nafta 1903 in Dejan Dončić sta podpisala pogodbo do junija 2022.