Loto: Pomurje dobilo novega milijonarja

Na včerajšnjem žrebanju Lota, najbolj priljubljene igre na srečo pri nas in tudi v drugih državah, so včeraj med drugim izžrebali tudi dobitek 7 plus. Srečnež je dobitno srečko vplačal v Murski Soboti.
Po tem ko bo srečnež, ki je listek kombinacije 7 plus vplačal v Murski Soboti v tamkajšnjem BTC-ju, odštel 15-odstotni davek od iger na srečo, mu bo na bančnem računu ostalo 1,4 milijona evrov. S takšnim zneskom srečnež seveda ne bo težko shajal. Zmagovalna kombinacija številk je bila 11, 12, 14, 22, 35, 36 in 39, kdo pa je tokratni dobitnik, pa seveda (še) ni znano. Novi milijonar ima sedaj dva meseca časa, da dobitek tudi prevzame. To lahko stori med 11. septembrom in 12. novembrom.

Spomnimo: Tudi marca letos je prodajalna Loterije Slovenije v murskosoboškem BTC-ju nekomu spremenila življenje. Takrat je srečne številke vplačal občan iz območja Murske Sobote, občina pa je takrat postala bogatejša za 150 tisočakov. Že januarja je srečni dobitnik loterijsko kombinacijo vplačal v Martjancih, na tamkajšnjem bencinskem servisu (dobitek je znašal 2,3 milijona evrov), kar 345 tisočakov pa je takrat romalo v občino Šalovci.