Lipovci: Voznik osebnega avtomobila trčil v peško, ta pa je v smrtni nevarnosti

Včeraj nekaj minut čez pol deveto uro dopoldan, se je na relaciji Beltinci – Murska Sobota, natančneje pri naselju Lipovci, zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno osebno vozilo in starejša peška.
Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da se je voznik osebnega avtomobila peljal na relaciji Beltinci – Lipovci. Na označenem prehodu za pešce v Lipovcih je trčil v 67-letno peško, katera je prišla iz smeri bencinskega servisa OMV (torej iz voznikove leve strani). Peško je po trku odneslo nekaj metrov naprej, ta pa je bila z reševalnim vozilom odpeljana v splošno bolnišnico M. Sobota. Po podatkih, ki jih je javnosti predstavila policija, je utrpela hude telesne poškodbe in je v življenjski nevarnosti.

Kraj prometne nesreče sta si ogledala preiskovalni sodnik in državna tožilka. Cesta na tej relaciji je bila zaprta za ves promet dve uri. “Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivamo vse očividce, da nam posredujejo informacije na tel. št. 113 ali se oglasijo na PPP M. Sobota, Ulica arhitekta Novaka 11, M. Sobota.”