Lipovci: Pijan v steber, Murska Sobota: Nepridiprav se bo okopal v ukradeni neoprenski obleki

Murskosoboški policisti so minulo nedeljo obravnavali prometno nesrečo. Krepko opit voznik je trčil v steber ulične razsvetljave, v Murski Soboti pa je neznanec vlomil v počitniško prikolico in povzročil materialno škodo.
Murskosoboški možje v modrem so minulo nedeljo obravnavali nekoliko neobičajno prometno nesrečo. Krepko opit voznik je namreč v nočnem oziroma zgodnjem jutranjem času, natančneje ob 4. uri, trčil v steber ulične razsvetljave. Prometna nesreča se je zgodila po tem, ko je 24-letnik izgubil oblast nad vozilom. To pa seveda ni bilo vse. Slednji je z osebnim avtomobilom upravljal brez vozniškega dovoljenja, rezultat preizkusa alkoholiziranosti pa je pokazal 1,03 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Voznik v avtomobilu ni bil sam. Voznik in sopotnik se v prometni nesreči nista poškodovala, nastalo pa je za 2.000 evrov materialne škode. Vozilo je nevozno. Zoper voznika bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje Nevarne vožnje v cestnem prometu.

Vlomil v počitniško prikolico

Nepridiprav, ki je med minulim petkom in nedeljo s fizično silo odprl okno počitniške prikolice v Murski Soboti in splezal v notranjost slednje, je kot kaže nujno potreboval neoprensko obleko in brisače. To je namreč bil izkupiček vloma, s katerim je neznanec povzročil 230 evrov škode. Neznanec je med drugim še pregledal prostore ter počitniško prikolico zapustil v stilu. Čez vhodna vrata. Policisti za neznanim storilcem, ki se je v teh januarskih dneh ali nočeh v neoprenski obleki najbrž želel le okopati v bližnjem jezeru, še zbirajo obvestila.