Lendavska navijaška skupina Gorgone dobrodelna z LEO klubom Lendava

Lendavska navijaška skupina Gorgone je v sodelovanju z LEO klubom Lendava bila pobudnik zanimive dobrodelne akcije, v kateri zbrana sredstva gredo v tem času najbolj ogroženim občanom našega kraja. V akciji sodeluje tudi spletni portal Lendavainfo.com, kako pa lahko sodeluješ tudi ti, preveri v nadaljevanju!
Zanimiva dobrodelna akcija se bo prihajajočo nedeljo odvijala na našem spletnem portalu. Dobrodelnost je tokrat svoje mesto našla med lendavsko navijaško skupino Gorgone, v sodelovanju z LEO klubom Lendava. “Ker se zavedamo, da trenutna situacija zaradi izbruha virusa Covid-19 predstavlja nekaterim občanom večje neprijetnosti, se je navijaška skupina Gorgone Lendava odločila, da bomo v sodelovanju z LEO klub Lendava – Lendva stopili našim najbolj ogroženim občanom na pomoč. Tako smo organizirali dobrodelno akcijo, ki bo potekala na zelo enostaven način, saj si za njo potrebujete priskrbeti le virtualno vstopnico, s katero si boste lahko ogledali predzadnji derbi med Nafto 1903 in NŠ Muro. Derbi bo na sporedu v nedeljo 12.04. ob 20:00, neposredno na spletnem naslovu: http://lendavainfo.com/,” so sporočili iz lendavske navijaške skupine Gorgone.

Derbi se seveda zaradi nastale situacije ne bo odvijal na nogometnem igrišču, temveč doma pred vašimi zasloni, predvajana tekma pa bo ponovitev domačega derbija med Nafto 1903 in NŠ Muro, ko je lendavska ekipa v krasni, napeti in infarktni nogometni tekmi svoje večne rivale premagala s kar 5:2, po tem, ko je gostujoča ekipa vodila z 0:2. Število “vstopnic” je neomejeno, vsak pa jih lahko kupi poljubno število. Virtualno vstopnico po ceni 8 EUR si zagotovite s plačilom dobrodelnega prispevka na spodnji transakcijski račun. Stopimo skupaj!

SI56 0234 2026 1023 405
Leo klub Lendava – Lendava
Mlinska 5
9220 Lendava
NAMEN: Za Lendavo