Lendava: Madžarski državljanki odtujil denar, Radmožanci: Neznanec odtujil traktor

Lendavski policisti so v minulih nekaj dneh obravnavali dve tatvini. Pri prvi je šlo za tatvino denarja, pri drugi pa za tatvino traktorja v Radmožancih. Murskosoboški policisti pa so občanu zasegli dve kolesi in eno že vrnili lastniku.
Tatvina mobilnega telefona

Policisti so včeraj prejeli prijavo, da je neznani storilec minuli petek okrog 12. ure na parkirišču trgovskega centra v Lendavi madžarski državljanki iz nezaklenjenega osebnega avtomobila odtujil mobilni telefon in različne dokumente. Nastalo je za okrog 1000 evrov škode.

Tatvina traktorja letnik 1952

Policisti smo včeraj prejeli prijavo tatvine traktorja, ki ga je imel občan parkiranega pri znancu. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v mesecu juliju v Radmožancih odtujil kmetijski traktor znamke STEYR, tip 180, neregistriran, zelene barve, letnik 1952. Skupaj s traktorjem je odtujil tudi krožne brane, ki so bile priklopljene k traktorju. Nastalo je za okrog 2.500 evrov škode.

Iščejo lastnika kolesa – ponovni poziv

9.8.2019 smo vas obveščali, da so policisti Policijske postaje Murska Sobota občanu zaradi utemeljenih razlogov, da je bilo storjeno kaznivo dejanje tatvine zasegli dve kolesi. Eno kolo smo policisti na podlagi obvestila vrnili. Eno kolo pa se še hrani na Policijski postaji M. Sobota. V kolikor kdo kolo pogreša naj se oglasi na Policijski postaji M. Sobota, Ulica arhitekta Novaka 11.