Krašči: Voznik kombija zapeljal s cestišča in umrl

Minuli petek, nekaj minut čez pol sedmo zvečer, so murskosoboški policisti bili obveščeni o prometni nesreči, v kateri je bilo udeleženo kombinirano vozilo. Voznik v vozilu je bil najden mrtev.
Tiskovna predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš je včeraj obvestila, da se je nekaj minut čez pol sedmo uro zvečer v naselju Krašči zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba izgubila življenje. “Z ogledom kraja prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da se je 64-letni voznik tovornega vozila znamke Mercedes Sprinter peljal iz smeri naselja Rogaševci proti Cankovi. V naselju Krašči je na ravnem delu vozišča zapeljal desno v jarek in z vozilom obstal na brežini. Na kraju je zdravnik potrdil smrt voznika in odredil sanitarno obdukcijo.”

Šele sanitarna obdukcija bo pokazala, ali je morda nenadna smrt voznika pripeljala do prometne nesreče, saj ta ni bila posebno huda. V kolikor bo rezultat prav takšen, bo policija primer te prometne nesreče zaključila kot dogodek. Voznika so iz vozila izrezali gasilci, promet pa je na tem odseku ceste bil močno oviran.