Klub študentov Lendava bo svojim članom pomagal z enkratno denarno pomočjo

Klub študentov Lendava je včeraj popoldan na svoji spletni strani objavil razpis, s pomočjo katerega bo lahko svojim članom, seveda ob izpolnjevanju pogojev, finančno pomagal. Na razpis se lahko prijavijo le člani Kluba študentov Lendava, vloge pa bodo točkovane, kar bo podlaga za izplačilo.
“Živimo v času, kjer se osnovne življenjske potrebščine dražijo vsak dan, prihodki na družinskega člana pa se ne večajo proporcionalno. V Klubu študentov Lendava vemo, da je študentsko življenje lahko pravi finančni zalogaj, obenem pa smo hvaležni, da smo deležni številnih ugodnosti in subvencij, ki nam lajšajo študentsko življenje. Marsikomu pa žal to ni dovolj, zato smo so se odločili, da v okviru prizadevanja za boljše in lažje življenje lendavskih študentov objavimo Razpis za enkratno denarno pomoč za člane Kluba študentov Lendava,” so zapisali pri Klubu študentov Lendava.

Na razpis se lahko prijavijo člani Kluba študentov Lendava, ki imajo status rednega, izrednega ali podiplomskega študenta ali dijaka v študijskem/šolskem letu 2019/20, s stalnim prebivališčem na območju Upravne enote Lendava, rok za oddajo prijav pa je do 30.12.2019. “Pomoč bodo prejeli študenti ali dijaki, ki bodo po pravilniku in točkovniku izpolnjevali pogoje za dodelitev enkratne denarne pomoči za člane Kluba študentov Lendava. Klub po dodelil denarno socialno pomoč trem socialno ogroženim dijakom oz. študentom v vrednosti 500 evrov. Klub bo upravičence obvestil v roku enega meseca po končanem razpisu. SKupna vrednost razpisa je torej 1.500 evrov,” so še zapisali pri lendavskem klubu študentov.

Razpisna dokumentacija v slovenskem jeziku >>

Razpisna dokumentacija v madžarskem jeziku >>