Klub študentov Lendava bo podaril 50 božičnih drevesc

Kot kaže, se v Klubu študentov Lendava dobrodelnost prenaša iz generacije v generacijo. Tudi novo vodstvo bo v teh časih poskrbelo za obdarovanje najšibkejših in sicer na način, da bodo podarili 50 božičnih drevesc.
“Leto je naokoli in prišel je čas za čarobnost. December je za mnoge najlepši mesec leta. Mesec obdarovanja, druženja in lepih trenutkov. Obenem je to tudi čas, ko izkazujemo morda največ solidarnosti,” so uvodoma sporočili iz Kluba študentov Lendava. Običajno so se lendavski študenti v teh dneh že na veliko pripravljali vsakoletni dobrodelni koncert, ki se je vsakič odvil v lendavski Gledališki in koncertni dvorani, a letos je zaradi korona ukrepov takšno prireditev žal nemogoče izvesti.

“V Klubu študentov Lendava smo se letos odločili, da polepšamo praznične dneve tudi tistim, ki so se zaradi epidemije znašli v težjem socialnem položaju. Letos podarjamo božična drevesa, in sicer 50 kosov. Za slednje gre zahvala družini Gal iz Mostja, ki ima čudovit gaj nordijskih smrek,” so sporočili v nadaljevanju. “Zimzeleno drevo opojnega vonja je lahko vaš le s klikom na povezavo. O času prevzema vaše smreke vas bomo kontaktirali. Pohitite, zaloge so omejene! Želimo, da vam lepo okrašeno božično drevo za Božič pričara nasmeh na obrazu, nam pa toplino v srcih,” so zaključili pri Klubu študentov Lendava.