Kljub dobri igri, Nafti 1903 minulo soboto ni uspelo

Minulo soboto se je lendavska modro-bela enajsterica odpravila na gostovanje v Radomlje. Tam so se v 8. krogu druge državne lige pomerili proti ekipi Kalcerja Radomlje in kljub dobri igri izgubili.
Nafta 1903 je po včerajšnjem porazu pristala v sami sredini prvenstvene lestvice, in sicer na osmem mestu od sodelujočih šestnajstih ekip v drugoligaškem prvenstvu. Na predvčerajšnjem srečanju je sicer Nafta 1903 prikazala dobro igro, a je nekoliko šepala realizacija priložnosti, katerih ni bilo malo. Prav tako jih malo ni bilo tudi pri domači ekipi, katero je tokrat spremljalo nekoliko več sreče.

Tekma je bila že od začetka zelo živahna. Obe ekipi sta si ustvarjali priložnosti, prvi pa so zadeli Radomljani. V 16. minuti je bil po odlični akciji natančen Luka Cerar ter tako vpisal že 4. zadetek v letošnjem prvenstvu. Kljub priložnostim na obeh straneh se izid do konca polčasa ni spremenil. Zelo podobno tekmo so gledalci spremljali tudi v drugem polčasu, s tem, da je Nafta imela bistveno več priložnosti in kar štirikrat zatresla prečko domače ekipe. A rezultat se kljub temu na žalost ni spremenil.

Na omenjenem srečanju je glavni sodnik Marko Lacković podelil sedem rumenih kartonov. Od teh sta dva rumena kartona šla ekipi Nafte 1903 (Cekovski, Roginić), preostali pa k domači ekipi. Nafta 1903 je pri tem opravila tudi dve menjavi, domača ekipa pa tri. V naslednjem krogu bo domača Nafta 1903 gostila ekipo Ilirije, srečanje pa bo nočno, saj se bo pričelo ob 20.00 uri.

Kalcer Radomlje – Nafta 1903 1:0