Kepica sladoleda za 50 centov? Zakaj pa ne!

V teh vročih dneh, ko temperature dosežejo tudi 35 stopinj Celzija, prija kakršna koli ohladitev, pa naj bo to kopanje v bazenu ali sladkanje s hladnim sladoledom. Če verjamete ali ne, je kepica sladoleda v Lendavi lahko vaša za 50 centov.
Klub študentov Lendava je tudi letos, natančneje v sredini junija, pričel s vsakoletno akcijo, imenovano “Odi na fagyi” (Pridi na sladoled). Akcija lendavskega kluba študentov omogoča vsem dijakom in študentom subvencionirano kepico sladoleda! To v praksi pomeni, da boste za kepico sladoleda, s priloženim bonom, odšteli 50 centov. Člani kluba študentov Lendava so sicer bone ob pričetku akcije že delili v lendavski srednji šoli, vsi, ki pa ste stari do 29 let, pa boste bon prejeli ob naročilu pijače v lendavski Mansardi.

V akcijo so organizatorji te vsakoletne osvežilne akcije vključili slaščičarno in okrepčevalnico “Vienna,” slaščičarno in okrepčevalnico “Pod gradom,” ter lendavsko sladoledarsko legendo, “Neđoja.” Akcija traja čez celotno poletje, bone pa bo moč dobiti tudi na prireditvah Kluba študentov Lendava, ki se bodo odvijale čez poletje. Seveda bomo o le-teh poročali tudi na našem spletnem portalu. Že leta 2014 so člani Kluba študentov Lendava ob takratnem začetku te ohladitvene akcije posneli tudi video napovednik: