Jutri v Lendavo prihaja ekipa Brežice Terme Čatež

Drugoligaši se nezadržno bližajo proti koncu uvodne tretjine prvenstva, v sklopu katere bodo odigrali še dva kroga. Sedem od osmih tekem devetega kroga 2. SNL bo odigranih jutrišnjo soboto. Takrat bo svoje srečanje odigrala tudi Lendavska Nafta 1903. Srečanje bo na sporedu ob 15.30 uri.
Jutri se nadaljuje drugoligaški ples. Lendavska Nafta 1903 bo na svoji vzorno urejeni zelenici gostila ekipo Brežice Terme Čatež in se podala na lov za nove tri točke. Prvi sodnikov žvižg bo moč slišati natanko ob 15.30 uri, verjamemo pa, da bo iz tribun moč spremljati srdit in ob enem zanimiv boj. Sobotni popoldan nam bo postregel z okrog šestnajstimi stopinjami Celzija, temperaturo na igrišču pa bosta dvigovali ekipi.

Brežičani se trenutno nahajajo na predzadnjem, petnajstem mestu prvenstvene lestvice, med tem, ko si lendavska Nafta 1903 enako število točk (17) deli z ekipo AŠK Bravo, ki je trenutno na prvem mestu prvenstvene tabele. Brežičani bodo na jutrišnjem srečanju nastopili nekoliko oslabljeni. Trener Nebih Zeneli tokrat ne bo mogel računati na Luka Čagalja in Petara Turkovića. Oba nimata pravice nastopiti zaradi aktivnih štirih rumenih kartonov.

Spomnimo: Lendavčani so se z gostovanja na Koroškem vrnili s točko, obračun s Fužinarjem pa ni postregel z zadetki, čeprav so v lendavskem taboru po enem od udarcev zahtevali gol, a le-ta ni bil priznan. V trdem dvoboju je z največ razburjenja postregla končnica tekme, ko je na tleh obležal Vedran Vinko, zatem izgubil tudi zavest in končal v slovenjegraški bolnišnici. Hitri Prekmurec je med tednom že vadil s soigralci, v sobotnem popoldnevu pa bo nevaren za vrata Brežic.